Semne ca te va cere in casatorie

Toate femeile asteapta momentul cel mare in care vor fi cerute in casatorii, in care vor purta rochia de mireasa. Ai o relatie stabila, din ce in ce mai serioasa si te intrebi mereu cand te va cere de sotie. Cum niciun barbat nu se poate abtine, exista mici gesturi care il pot da de gol.

  1. Daca isi reaminteste mereu cat esti de speciala si iti spune lucruri precum: “Esti singura femeie care a reusit…” e semn ca are ganduri serioase cu tine.
  2. Daca te include in toate activitatile lui, te pune in prim plan in tot ceea ce face el, e semn ca are ganduri serioase cu tine.
  3. Daca te considera o persoana de incredere si incepe sa iti povesteasca problemele de la serviciu, asteptand un sfat inseamna ca doreste sa imparta cu tine toate lucrurile.
  4. Probabil prietenii va tot intreaba cand aveti de gand sa faceti pasul cel mare. Este posibil ca iubitul tau sa fie deja satul de astfel de intrebari, insa daca prietenii lui sunt casatoriti va incerca sa le calce urmele.
  5. Daca este din ce in ce mai afectiv cu tine, te priveste in mod constant fara vre-un moti, te strange de mana, te strange in brate din propria initiativa se intampla datorita faptului ca doreste sa se simta cat mai aproape de tine si pentru ca se simte din ce in ce mai atasat de tine.
  6. Daca imparte lucrurile cu tine este semn ca te vrea in viata lui si sa imparta tot ce-i al lui cu tine
  7. Daca te acuza ca te comporti prea autoritar si ca incerci sa o “faci pe-a sefa” , inseamna ca are planuri de viitor cu tine si isi doreste sa te puna in tema ca el vrea sa fie “cocosul” in casa.
  8. Daca este vesel si jucaus si dintr-o data adopta o stare de anxietate se intampla  din cauza ca nu isi doreste sa te piarda si ca ii este teama de acest lucru.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.