Ucigasul de copii

In timpul marturiei depuse la tribunal impotriva criminalului in serie de copii, Gilles de Rais, servitoarea si complicea sa, Henriet, a descris actiunile stapanului foarte detaliat si cu exactitate: Curand dupa ce a intrat in serviciul stapanului sau, aceasta a inceput sa adiune din ce in ce mai multi copii pentru stapanul ei, si de asemenea era si de fata atunci cand acesta ii masacra.

 

Gilles de Rais

Acestia erau ucisi in mod invariabil intr-o camera din Machecoul. Fostul capitan de armata obisnuia apoi sa se imbaieze in sangele lor caldut. Acesta ii punea pe complicii sai, Henriet, Gilles do Sille sau Pontou sa ii tortureze rand pe rand, si el se delecta cu privelistea ce i se oferea, de asemenea satisfacandu-se in timpul agoniilor pe care le traiau acestia.

Insa cea mai mare placere a lui era sa se scalde in sangele lor. Servitorii lui Rais trebuiau sa injunghie copiii in vena jugulara si sa lasa ca sangele sa se imprastie asupra corpului sau gol. Acea camera a torturii era deseori scaldata cu totul in sange.

Atunci cand oribila fapta era comisa, si copilul era mort, capitanul de osti incepea sa fie plin de suferinta  si de regret in legatura cu ceea ce a facut, si incepea sa se roage si sa se inchine la marginea patului, sau sa recite rugaciuni si litanii in genunchi, in timp ce servitorii sai se ocupau de curatarea podelelor si a locului si ardeau intr-un foc imens toate cadavrele copiilor.

Alaturi de trupurile ucise, ardeau si hainele si toate marturiile care ar fi putut sta pentru vinovatia criminalului in serie. Un miros insuportabil se raspandea din camera, insa maresalul in inhala plin de satisfactie si de placere.

Asemenea cazuri de crima intalnesti mai rar in zilele noastre, si parca cele mai urate si cele mai oribile crime se comiteau in timpuri apuse de demult, atunci cand legile parca nu se tineau si lumea era mai libertina si mai presus de etica.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *