Vrei să mergi la un salon din zona? Fă-ți o programare cu aplicația Stailer

stailer

Stailer este o aplicație online special creată pentru a realiza programări la salon și care afișează toate informațiile de care ai nevoie pentru a beneficia de răsfățul mult dorit.

Cu Stailer totul este mult mai simplu, îți vei putea face programarea de care ai nevoie în cel mai scurt timp posibil, la salonul din zona ta. Nu te costă nimic și nici nu îți ocupă foarte mult timp.

Servicii accesibile în orice moment

 

Cu siguranță te-ai aflat măcar o dată în situația în care aveai nevoie urgentă de o programare la salon, dar toți hairstylișți erau ocupați în acea zi. Cu Stailer lucrurile vor fi mai simple, vei putea obține instant programarea de care ai nevoie.

Aproape toate saloanele din zona ta îți vor fi disponibile în cadrul acestei aplicații, astfel încât să poți găsi cu mai multă ușurință un loc liber.

Programare în doar câțiva pași

 

Stailer este o aplicație disponibilă în peste 40 de orașe din țară și poate fi utilizată cu încredere atât de către femei, cât și de bărbați. Instalează aplicația Stailer în telefon și vei obține programarea de care ai atâta nevoie.

Dacă vrei să folosești aplicația Stailer trebuie să te conectezi direct cu pagina ta de Facebook și toate informațiile îți vor fi completate în mod automat în aplicație.

Stailer va genera o listă cu toate saloanele cu toți hairstyliștii disponibili din oraș pentru data și ora la care ai nevoie de programare, nu mai este necesar să cauți  tu fiecare salon în parte.

Vei vedea chiar și prețurile saloanelor pentru serviciile pe care le oferă. Ce poate fi mai simplu de atât? Stailer este aplicația care vine în ajutorul tău și care îți va facilita toate programările realizate la salon.

Avantajele contului creat pe Stailer

 

Dacă vrei să știi care sunt avantajele pe care le vei avea în urma realizării unui cont de utilizator pe Stailer ai ajuns la locul potrivit. Unul din avantaje pe care această platformă ți-l oferă este că vei putea vedea toate programările la care ai fost și vei putea reveni ori de câte ori este necesar la hairstylistul care ți-a plăcut.

Acest cont te mai ajută să știi care este următoarea ta programare la salon. Este absolut firesc să nu poți ține minte toate programările pe care le realizezi la salon, iar Stailer te poate ajuta să faci asta. Vei putea privi Stailer ca o agendă personală prin care ai acces la toate programările realizate. Poți obține alte detalii aici despre Stailer și cum poți folosi această aplicație.

Apelează cu încredere la Stailer

 

Dacă vrei să ai parte de o programare la salon reușită atunci apelează la Stailer și vei avea parte de sedința de răsfăț de care ai nevoie. Stailer este o aplicație care vine în ajutorul tuturor persoanelor care vor să prețuiască timpul și care nu vor să sune la toate saloanele din zona în speranța că vor obține un loc liber.

Date de contact:

support@stailer.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *