Stailer programează la salon atât femeile, cât și bărbații. Acum disponibil și în Brăila!

stailer

Mergi la salon fără griji, ori de câte ori ai nevoie. De ce? Pentru că Stailer face parte acum din viața ta și îți permite să te programezi la salon oricând ai nevoie. Este o platformă care a combinat utilul cu digitalizarea și astfel a rezultat acest mod mult mai simplu prin care te poți programa la orice salon din sfera hair and beauty, exact când ai nevoie.

Poate că îți amintești cum sunai la toți stiliștii și la toate saloanele din oraș atunci când aveai nevoie de o programare, nu? Un lucru deloc plăcut de altfel, mai ales pentru că pierdeai atât de mult timp și pentru că este deranjant să auzi doar refuzuri. Iată că scapi de această grijă acum și programarea la salon va deveni partea ta preferată. De ce? Pentru că ai toate informațiile necesare la îndemână, astfel încât să poți face alegerea potrivită pentru tine. Printre toate orașele de pe lista Stailer care s-a extins în ultima perioadă, putem identifica acum și Brăila, deci nu mai sta pe gânduri!

Alege un barber shop cu Stailer

Bărbații sunt foarte atenți, în general, la aspectul lor fizic, chiar dacă nu vor să arate mereu acest lucru. Sunt atenți la cum le stă părul așezat și au grijă regulat să își aranjeze barba. Totuși, nu se compară niciodată ceea ce faci tu acasă, cum te aranjezi, cu rezultatele pe care le obții atunci când vizitezi un barber shop.

Lasă-te pe mâna unui specialist în domeniu care te poate pregăti pentru orice eveniment important ai sau chiar pentru o zi obișnuită în care vrei să arăți cât mai bine. Caută cu Stailer un salon pentru aranjat barba in Braila și vei vedea cât este de simplu să te programezi la salon.

Cauți în lista de pe prima pagină a platformei serviciile de care ești interesat și completezi cu celelalte informații cerute, iar în cel mai scurt timp vei primi lista cu saloanele care au locuri disponibile pentru ora și data la care ai tu nevoie. Îți vine să crezi că în mai puțin de 5 minute găsești saloanele gata să te primească? Doar că avantajele utilizării Stailer nu se opresc aici.

Alegerea este a ta, în funcție de ceea ce îți place!

Din lista cu disponibilități tu poți alege exact stilistul care îți place. Vezi pentru fiecare dintre ei lista de prețuri, timpul de lucru, recenzii, poze și alte informații care să te ajute să faci alegerea potrivită. 

Deci, nu te mai rogi de stiliști să te primească, ci din contră. Alegi tu în funcție de ceea ce preferi, în timp ce economisești timp prețios. Află mai multe informatii aici cu privire la platforma Stailer și nu ezita să creezi un cont.

Totul este 100% gratuit și găsești aici saloane atât pentru femei, cât și pentru bărbați pentru orice serviciu din sfera beauty la care vrei să te programezi. Descoperă și tu avantajele utilizării Stailer.

Contact:

support@stailer.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *